Şanlıurfa'da kaçak elektrik kullanımıyla mücadele

Vali Celalettin Güvenç, kentteki kaçak elektrik kullanımına ilişkin, "Kaçakla mücadelede kararlılıkla elimizden geleni yapacağız" dedi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 08 Ağustos 2012 00:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Valilik basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, 2. Organize Sanayi Bölgesi (Osb) Müteşebbis heyeti, Ticaret ve Sanayi Odası'nda Vali Celalettin Güvenç başkanlığında toplandı.

Şanlıurfa'nın enerji sorununun çözümüne yönelik proje ve planlarla birlikte, 1. ve 2. Organize Sanayi Bölgesi'nin enerji kesintileri ve dalgalanmalarının önlenmesine ilişkin alınabilecek tedbirler görüşüldü.

Vali Güvenç, toplantıda yaptığı konuşmada, kaçak elektrik ve elektrik dalgalanmaları sorununun sadece Osb'nin değil, kent genelinde yaşanan ciddi ve büyük bir sorun olduğunu vurguladı.

Şanlıurfa'da kaçak elektrikle mücadele kapsamında samimi bir şekilde çalışılması gerektiğini dile getiren Vali Güvenç, şunları kaydetti:

"Çok kaliteli mühendislerle çalışacağınıza, samimi ve dürüst teknikerlerle çalışın. Kaçakla mücadelede daha etkin rol alın. Bize samimi ve özverili çalışan insanlar lazım. Bu memleketin insan kaynakları çok geniş. Dürüst çalışmayan varsa çıkarın, gerekirse hizmet alımı gerçekleştirin ve samimi ve dürüst çalışan personelle çalışın. Bu konuda hem çalışanların hem de kaçak elektrik kullanan vatandaşlarımızın vicdanlarına sesleniyorum. Kaçakla mücadelede elimizden geleni yapacağız."

Toplantıya Vali Güvenç'in yanı sıra ŞUTSO Başkanı Sabri Ertekin, TEİAŞ Bölge Müdürü Abdullah İnanç, TEİAŞ Bölge Müdür Yardımcısı Fuat Fırat, Elektrik ve Doğalgaz İşletme Müdürü Nuri Altın, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, DEDAŞ İl Müdürü Aziz Gündüz, Osb Bölge Müdürü Remzi İnal ile işadamları katıldı.

Muhabir: Rauf Maltaş

Yayıncı: Mehmet Güldaş

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber