Bu kırtasiye 'şehit ve gazi' yakınlarına ücretsiz

Tekirdağ'da uzun zamandır hizmet vermekte olan Zeki Kırtasiye ?nin içerisi Sosyal Sorumluluk Projeleri ile kaplı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 08 Ağustos 2012 01:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tekirdağ'da Bulunan ve uzun yıllardır Kırtasiye denince akla gelen Zeki Kırtasiye çok özel bir projeye imza atarak diğer meslektaşlarına öncülük yapmak istiyor.Şehit ve Gazi yakınlarının Kırtasiye ihtiyaçlarını ücretsiz olarak karşılayacak olan Zeki Kırtasiye'ye Şehit yada Gazi yakını olduğunuzu kanıtlayan bir belge ile gitmeniz yeterli.İçeride bulunan Eğitim Araç Gereçlerinden dilediğinizi oradan alarak çıkabiliyorsunuz.

?Elimizden Geleni Yapmaya Hazırız?

Zeki Kırtasiyenin sahibi olan Zeki Demirbağ ?1 Temmuzdan itibaren bu uygulamaya başladık Bu proje nasıl çıktı diye soracak olursanız son zamanlarda olan şehit olaylarından dolayı bizde şehit yakınlarımıza ne gibi yardımımız olur diye düşünürken aklımıza böyle bir proje geldi.Bu projeyi uygulayarak Şehit ve Gazi yakınlarımızın çocuklarının Eğitim Araç ve Gereçlerini ücretsiz bir şekilde kırtasiyemizden diledikleri ürünü alabilecekler.Gönül İster ki İmkanı olan her vatandaşımız böyle bir şey yapsın bizimde amacımız öncü olmaktır? diye konuştu.

Afrika İçin Bir Kalem'de Sen Bırak Kampanyası da Var

Şehit ve Gazi Ailelerinin yakınlarının kırtasiye ihtiyaçlarını karşılayan Zeki Kırtasiyenin içerisinde birde Afrika için Bir Kalem de Sen bırak kampanyası bulunmakta.Her Türlü İnsanlık ve Sosyal sorumluluk projesine açık olduklarını belirten Zeki Demirbağ ?Biz İnsanlık İçin Elimizden Geleni Yapmaya Hazırız? dedi.

59haber

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber