Halkkent mahallesi değişiyor

Toroslar Belediyesi, Halkkent Mahallesi'nde başlattığı ada içi çevre düzenlemeleri kapsamında 33 adayı komple düzenleyerek yeniledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Ağustos 2012 15:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sathi kaplama asfalt, kaldırım, ışıklandırma ve yeşillendirme çalışmaları ile yenilenen ve değişen Halkkent Mahallesi, daha modern ve çağdaş bir yerleşim alanı haline geldi.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, sathi kaplama asfalt çalışmasını inceledi. Mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen ve çalışmalar hakkında bilgi veren Tuna ?Halkkent ada içi düzenleme çalışmalarında son aşamaya geldiklerini belirtti. Bugüne kadar 33 adayı düzenleyerek kalan 5 ada daha çalışmalar başlattıklarını ifade eden Tuna, ?Yaptığımız çalışma ile blok diplerine bir buçuk metre eninde beton dökerek blokların zeminlerinin yağmur ve rutubet almasını önlüyoruz. Daha sonra ada içlerinde sathi kaplama çalışması yapıyoruz. Bu çalışmalarımız ile mahallemiz daha güzel ve modern bir görünüme kavuşuyor.? dedi.

Çevre düzenleme çalışmalarına, toplu konut alanları olan Akbelen ve Güneykent mahallerinde devam edeceklerinin bilgisini veren Tuna, amaçlarının ada bazında site uygulamasını hayata geçirmek olduğunu kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber