Büyükşehir'in gezici sinema TIR'ı Çukurova'da

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Altın Koza Film Festivali etkinlikleri kapsamında hazırlanan gezici sinemanın 21. durağı Çukurova ilçesi oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Ağustos 2012 15:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediye Evleri Mahallesi Türkmenbaşı Bulvarı'ndaki etkinliğe Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Kimse Yok Mu Derneği yöneticileri, belediye meclis üyeleri, köy ve mahalle muhtarları ile binlerce vatandaş katıldı.

Belediye ile Kimse Yok Mu Derneği'nin işbirliğiyle ramazan boyunca iftar verilen 4 çadırdan birinin bulunduğu alanda yapılan etkinliğe vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Buradaki etkinlikler Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası'nın konseri ile başladı. Çağlayan Semazen Grubu'nun gösterisinden sonra, Hacıvat Karagöz gösterisi özellikle çocukların yoğun ilgisini çekti. Ünlü türkücü Gökmen, seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle etkinlik alanını dolduranlara müzik ziyafeti çekti.

Başkan Vekili Zihni Aldırmaz burada yaptığı konuşmada, ?Bugün burada sizlerle birlikte iftarımızı açtık. Hepinizin huzurlu ve mutluluk içerisinde olduğunuzu görüyorum. İnşallah Ramazan sonuna kadar 100 bin kişi ile iftarımızı açmış olacağız. Kimse Yok Mu Derneği ile sizlerleyiz.? dedi.

Etkinlik ?Anadolu Kartalları' isimli Türk filminin gösterimiyle son buldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber