Orman teşkilatı çalışanları iftarda buluştu

Bursa Orman İşletme Müdürlüğü Gemlik İşletme Şefliği hizmet binasının açılışında verilen iftar, orman çalışanlarını ve ailelerini bir araya getirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ağustos 2012 10:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Orman Genel Müdürü Mustafa Kurtulmuşlu, iftarda yaptığı konuşmada, bu dönemde sıklıkla çıkan orman yangınları ile uğraştıklarını belirterek, çeşitli bölgelerde 3 ? 4 bin personelin yangın mahallinde iftar yaptığını söyledi.

Gemlik gibi tarımıyla deniziyle ormancılığıyla ün yapmış bir ilçede açılış için bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kurtulmuşlu, bu dönemde sıklıkla çıkan orman yangınları ile uğraştıklarını ifade etti. Çeşitli bölgelerde 3 bin ? 4 bin kadar personelin iftarını yangın mahallinde yaptığını vurgulayan Kurtulmuşlu, yangın söndürme çalışmaların kutsal bir görev olduğunu kaydetti. Kurtulmuşlu, yangının söndürülmesinin ardından hissedilen huzur duygusuna dikkat çekti.

Bursa Orman Bölge Müdürü Ahmet Köksal Coşkun ise Bursa'nın yüzde 45'inin ormanlarla kaplı olduğunu hatırlattı. Konuşmaların ardından, hizmet binasının açılışı Vali Yardımcısı İsmail Demirhan, milletvekilleri İsmail Aydın, İsmet Su ve Mustafa Kemal Şerbetçioğlu'nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber