Kur'an öğrenen öğrencilere hediye yağmuru

Adana'nın Sarıçam ilçesinde Eyüp Ensari Camii'ndeki Kur'an kursunun başarılı öğrencileri bisikletle ödüllendirdi. Öğrencilere 3 bisiklet, 20 kol saati ve 50 top hediye edildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ağustos 2012 12:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sarıçam Müftüsü Murat Demir'in de bir törenle öğrencilere hediyeleri verildi. Eyüp Ensari Camii İmam Hatibi Yunus Çabuk, çocuklara Kur'an-ı Kerim'i sevdirmek ve öğrenmelerini teşvik etmek amacıyla, hayırseverlerin desteğini alarak böyle bir organizasyon gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kursa 100 kız ve erkek öğrencinin devam ettiğini, yaklaşık 60 öğrencinin Kur'an'a geçtiğini kaydeden Çabuk, ?Kur'an'a geçen ve dini bilgilerde başarılı olan 3 öğrenciye bisiklet verdik. Yardımsever esnaflarımızdan tüm öğrencilerimize dağıtılmak üzere hediyeler aldık. Hediyeleri esnaflardan ve cemaatten toparladık. 3 çocuğumuza bisiklet, diğer çocuklara da futbol topu ve saat hediye ettik." dedi.

Sarıçam Müftüsü Demir de yaz kursları çerçevesi içinde yapılan etkinliklerden birinin de başarılı olan öğrencileri ödüllendirmek olduğunu kaydetti. Çocukların Kur'an kurslarında öğrendikleri bilgilerin daha kalıcı olmasını sağlamak istediklerini belirten Demir şunları söyledi: ?Bu tür sosyal faaliyetler çocuklarımızın ve velilerimizin Kur'an kurslarına olan sevgilerini artırır. Aynı zamanda kutsal mekanları sahiplenmelerine vesile oluyor. Bize destek veren herkese teşekkür ediyorum.?

Çok sayıda velinin de katıldığı hediye dağıtım programında öğrenciler tarafından şiirler ve ilahiler okundu. Yaklaşık bir saat süren programda bisiklet ve çeşitli hediyeler alan öğrenciler hayırsever vatandaşlara teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber