Kozanlılar belediyenin geleneksel iftarında buluştu

Adana'nın Kozan ilçesinde belediyenin verdiği iftara katılan AK Parti Milletvekili Necdet Ünüvar, orucunu açmak için bekleyen Kozanlılardan bir çok yerde zulme uğrayan Müslümanlara dua etmelerini istedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ağustos 2012 12:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tufanpaşa Mahallesi'ndeki iftara Ünüvar'ın yanı sıra, AK Parti İl Başkanı Ziyaettin Yağcı, Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ve binden fazla vatandaş katıldı.

Kan bağışının yapıldığı programda Kızılay Şube Başkanı Saygılı, geçtiğimiz günlerde yapılan kan verme rekor denemesine verdikleri katkılar nedeniyle Başkan Özgan'a teşekkür plaketi sundu.

İftar öncesinde masaları tek tek gezerek vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Ünüvar, Ramazan'ın rahmet, bereket ve bolluk ayı olduğunu söyledi. ?Bu ayın güzelliği iftar ve sahurdur.? diyen Ünüvar, ?Ramazan'ın bizlere hatırlattığı gerçekler var. Aç ve susuz kalarak Allah'ı unutmayarak görevinizi yerine getiriyorsunuz. Bunun hazzı hiçbir şeyde yoktur. Bu hazzı bize tattırdığı için Cenab-ı Allah'a şükrediyoruz. Bereketli sofralarda bizleri bir araya gelmemize vesile olan kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Sizlerden Suriye'de Irak'ta Filistin'de Kudüs'te ve dünyanın pek çok ülkesinde ezilen Müslüman kardeşlerimiz için dua etmenizi istiyorum. Dualarını kabul olacağı bugünlerde onlara da duanızla destek olun. Aramıza fitne sokmak isteyenlerin şerrinden Allah bizleri korusun.? dedi.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan da şunları söyledi: ?Mübarek Ramazan ayında mübarek bir akşamda sizlerle beraberiz. Bu organizasyonda emeği geçen Kızılay ve Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği yöneticilerine ve davetimize icabet eden herkese teşekkür ediyorum. Suriye'de ve Arakan'daki zulmün bitmesini diliyorum.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber