Büyükşehir'den Çubuk Belediyesi'ne 2 sulama tankeri

Ankara Büyükşehir Belediyesi Çubuk Belediyesi'ne araç takviyesi yapmaya devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı makam aracının ardından son olarak Çubuk Belediyesi'ne 2 sulama tankeri hediye etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ağustos 2012 13:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından gönderilen sulama tankerleri hizmet vermeye başladı.

Mevcut tankerlere ilave olarak yenilerinin gelmesinin Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün araç parkını güçlendirdiğini kaydeden Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, "Büyüyen ve gelişen Çubuk'un ihtiyaçları her geçen gün artıyor ve bizler de bu doğrultuda çalışıyoruz. Park ve Bahçeler garajımıza Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden gelen yeni sulama tankerlerimizi de katmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Melih Gökçek'e teşekkür ediyor, halkımıza hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçede yapılan yeni parklar ve oluşturulan koruluklarda sulama görevi yapan yeni tankerler, seri hareket etmesi ile vatandaşlar tarafından beğeni topluyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber