Beylikdüzü'ne 10 yeni park daha

Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bu yıl içerisinde 10 yeni parkı daha ilçe halkının hizmetine sunacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ağustos 2012 17:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kişi başına düşen yaklaşık 10 metrekarelik yeşil alan ile AB standartlarını yakalayan Beylikdüzü'nde yeşillendirme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. İlçeye 3 yıl içerisinde 51 adet yeni park kazandıran Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yeni parkları halkın hizmetine sunmak için çalışıyor. Hummalı bir çalışma içerisinde olan ekipler tarafından Adnan Kahveci, Dere Ağzı ve Gürpınar mahallelerinde 4 adet park yapımına başlandı. Siteler arasında boş ve atıl kalan alanların değerlendirilmesi ve halkın dinlenebilecekleri yerlerin çoğaltılması amacını taşıyan çalışmalar, modern bir park dokusu ile halkın memnuniyetini hedefliyor.

İlçenin görselliğini de ön plana çıkaracak yeni park çalışmalarının 2012 yılı içerisinde bitmesi planlanıyor. Yapımına başlanan parklarla birlikte bu yıl içerisinde 10 adet parkın, vatandaşların hizmetine açılması hedefleniyor.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, ?Her geçen yıl ilçemizdeki yeşil alan miktarı artıyor. Yeşile doymayan ilçemizin her noktasını bir parkmış gibi düşünüp, bu hassasiyetle çalışmaktayız'' şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber