Başkan Altepe, bıçaklanan otobüs şoförünü ziyaret etti

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, önceki gün minibüs şoförü tarafından bıçaklanan belediye otobüsü şoförü Cahit Üzegül'ü evinde ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Ağustos 2012 13:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Uludağ Üniversitesi´nden hareket eden E-12 hattının şoförü Cahit Üzegül (35), Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi´ne doğru seyir halindeyken, önünde giden minibüsün sürücüsü otobüsün yolcu almaması için tehlikeli hareketler yapmış, otobüste bulunan sivil polislerin de devreye girmesiyle minibüs Mimar Sinan Caddesi üzerinde durdurulmuştu. Araçtan inen minibüs şoförü, tartıştığı otobüs şoförü Cahit Üzegül'ü sivil polisler ve yolcuların gözü önünde sırtından ve kolundan bıçakla yaralamıştı. Olayın ardından Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve ilk tedavisinin ardından taburcu edilen Üzegül, evinde istirahate çekilmişti.

Belediye otobüs şoförünün bıçaklanmasıyla ilgili gelişmeleri yakından takip eden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy ile birlikte yaralı şoför Cahit Üzegül'ü evinde ziyaret etti. Üzegül'e geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Altepe, otobüs şoförlerinin halkla birebir temas içinde olduğunu hatırlatarak, olayın küçük bir yaralanmayla atlatılmasının teselli olduğunu kaydetti. Olayın üzüntüsünü paylaştıklarını ifade eden BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy da bu tür olayların bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu.

Cahit Üzegül ise "Başkanımız ve Genel Müdürümüzün bu ziyareti belediye otobüs şoförlerinin sahipsiz olmadığını göstermesi açısından çok önemli. Böyle bir günde evime kadar gelip, beni yalnız bırakmadıkları için kendilerine çok teşekkür ediyorum." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber