BEDER, eğitim camiasını iftarda bir araya getirdi

Batman Eğitimciler Derneği (BEDER) yetkilileri, eğitim camiasını iftar yemeğinde bir araya getirdi. İftara eğitimcilerin yanı sıra, siyasetçiler, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı. Ayna programından aşina olduğumuz Saim Orhan, programa süpriz konuk olarak katıldı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Ağustos 2012 15:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Program Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. İftarın ardından misafirlere ayna programının çalışmalarını anlatan tanıtım filmi izletildi.

Dernek Başkanı Ali Özkan, eğitimin önemine değindi. Özkan, ?Eğitimde yapılacak küçük ihmaller bile bir milleti alt üst etmeye yeter. Geleceğini teminat altına almak isteyen milletler, güçlerini çocukların eğitimine sarf etmelidir.? dedi.

Ardından mikrofona Saim Orhan davet edildi. Orhan da eğitime vurgu yaptı ve ilginç tespitlerini dinleyicilere slaytlar eşliğinde aktardı. Program sonunda Saim Orhan çiçeğini AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir'in elinden aldı. Programa sponsor olan firmalara da plaket verildi.

Henüz genç bir dernek olan BEDER, 2011 yılında kuruldu. Derneğin çok sayıda üyesi ve yüzlerce gönüllüsü bulunuyor. Dernek, dar gelirli mahallelerdeki yoksul çocuklar için ücretsiz eğitim faaliyetleri yürütüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber