Yol parası bulamayınca intihara teşebbüs etti

Adana'dan Konya'ya çalışmaya gelen ve iş bulamadığı için parasız kalarak evine dönemeyen genç adam, intihar etmek için su deposuna çıktı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ağustos 2012 12:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana'dan Konya'ya çalışmaya gelen ve iş bulamadığı için parasız kalarak evine dönemeyen genç adam, intihar etmek için su deposuna çıktı. Polisin iknası sonucu yaklaşık bir saat sonra indirilen genç adam gözyaşlarını tutamadı.

Olay, merkez Karatay ilçesi Ankara Caddesi'nde bulunan bir su deposunda meydana geldi. İddiaya göre, 2 çocuk babası 38 yaşındaki İrfan G., çalışmak için Adana'dan Konya'ya geldi. Konya'da 10 gün boyunca iş arayan ve camilerde yatan İrfan G. çalışacak bir iş bulamadı. Parası biten İrfan G., bunalıma girerek su deposunun en üst katına çıkarak intihar etmek istedi. Güvenlik görevlilerinin su deposuna çıkan şahsı görmesinin hemen ardından durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

İtfaiye ekipleri olay yerine gelir gelmez şişme yatak açarak tedbirlerini alırken, poliste intihara teşebbüs etmek isteyen şahsın yanına kadar çıktı. Bir süre görüşme yapan polis İrfan G'yi memleketine gönderip gerekli desteği sağlayacaklarını söyleyerek ikna etmeyi başardı.

İtfaiyenin yardımıyla indirilen İrfan G., polise sarılarak gözyaşı döktü. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan İrfan G. polis merkezine götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber