Bucak, Çavdır ve Yusufça'ya ek ödenek

AK Parti Burdur Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Dr. Hasan Hami Yıldırım, Burdur'a daha önce duyurulan ödeneklere ilave olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 300 bin liralık ödenek çıkarıldığını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ağustos 2012 19:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Burdur Milletvekili Dr. Hasan Hami Yıldırım, ?Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekânsal Planlama Genel Müdürlüğü tarafından Bucak ilçemize 100 bin lira Çavdır ilçemize 100 bin lira ve Yusufça beldemize 100 bin lira olmak üzere toplam 300 bin lira ek ödenek çıkarılmıştır.? dedi.

Turizm bölgeleri listesinde olan ve başvuruda bulunan ilçe ve beldelere yönelik olan ödeneklerin Burdur'a hayırlı uğurlu olmasını dileyen Hasan Hami Yıldırım, Burdur'a yapılan yatırımların hız kesmeden devam ettiğini ve bundan sonra da ilave destekler geleceğini söyledi.

Bucak için gelen ödeneğin; Çavuşlar Mahallesi Hökez Bulvarı ve Adnan Menderes Bulvarı düzenlemesi, Çavdır için gelen ödeneğin Kocapınar Mahallesi, Gürpınar Caddesi, Atatürk Mahallesi ve çevre yolların düzenlenmesi, Yusufça için gelen ödeneğin ise içme suyu ve ishale hattı hendek kazısı için kullanılacağı bildirildi.

Milletvekili Hami Yıldırım, Burdur'a daha iyi hizmet etmek için yürüttükleri çalışmaların sonuçlarını almaya devam ettiklerini ifade ederek, yerel yönetimler ve kurumlarla koordineli şekilde yürüttükleri hizmet odaklı çalışmaların bundan sonra da devam edeceğini belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber