Kimse Yok mu Seydişehir gönüllüleri, ihtiyaç sahibi aileleri unutmadı

Kimse Yok mu Derneği, Konya'nın Seydişehir ilçesinde, Ramazan'da muhtaç aileleri unutmadı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Ağustos 2012 14:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dernek tarafından hazırlanan kumanyalar gönüllüler tarafından dağıtılıyor. Gönüllüler, köy köy mahalle mahalle dolaşıp ihtiyaç sahiplerinin yüzü güldürülüyor.

Dernek gönüllüleri, Seydişehir'de dağıtılmak üzere hazırlanan 110 paket Ramazan kumanyasını dağıttı. Kimse Yok mu Derneği Seydişehir sorumlusu ve gönüllüsü Hüseyin Kabukçu, Ramazan ayı dolayısıyla hazırlanan 110 koli gıda paketini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını söyledi. Kabukçu, "Mahalle mahalle dolaşarak ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmek için tek tek kapı çaldık. İnsanlar bizi sevgi ile muhabbetle karşıladı. Bizleri bağırlarına bastılar. Her çaldığımız kapıdan bize dualar yağdı. İnşallah Kurban Bayramı'nda da ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olacağız." dedi.

Dernek gönüllüsü Memduh Çakmak da "Kardeşlik köprüleri ile oluşturulan seferberlik kapsamında bu Ramazan ayında ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin yanında olduk. Ramazan paketi, ayakkabı ve giysi dağıttık. Bundan sonrada hayırseverlerin sayesinde onların desteği ve yardımıyla her zaman onların yanında olacağız." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber