Şehitler için düzenlenen toplantıya 21 aylık Yağmur bebek de destek verdi

Son günlerde artış gösteren terör eylemlerine tepki amacıyla Bursa'da düzenlenen eyleme, 21 aylık Yağmur Balyozdöken isimli bebek de destek verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Ağustos 2012 15:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konuşmalar sırasında zaman zaman sıkılan Yağmur bebek, zonlansa da toplantının sonuna kadar alanda kalmayı başardı.

Milli Gençlik Platformu tarafından Kent Meydanı'nda düzenlenen 'Teröre Lanet, Şehitlere Rahmet' konulu kitlesel basın açıklamasına, Atatürkçü Düşünce Derneği, CHP Gençlik Kolları, İşçi Partisi gibi sivil toplum örgütleri de destek verdi. Alanda toplanan yaklaşık 150 kişi, sloganlarla terörist eylemlere tepki gösterdi. Mini mitinge destek veren sivil toplum kuruluşları temsilcileri birer konuşma yapınca, ailesiyel mitinge gelen 21 aylık Yağmur bebek de sıkıldı. Bebek arabasında elleriyle ayaklarını kaşıyan, gözlerini öfeleyen Yağmur bebek, kısa bir süreliğine alandan ayrıldı. Yeniden alana dönen Yağmur bebek, mitingin sonuna kadar konuşmaları takip etti.

Milli Gençlik Platformu adına konuşan Oktay Yeşilyurt, "Her fırsatta terör örgütü PKK'nın propagandasını yapan, bunu her yerde ve her zaman dile getiren sözüm ona Kürt halkının yanında olduklarını iddia eden BDP zihniyetini de şiddetle kınıyoruz. Kürtlere baskı ve zulmederek sindirmeye çalışan terör örgütünün propagandasını yapan BDP'nin, Kürt halkının savunucusu olduklarını söylemeleri sizce ne kadar inandırıcıdır." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber