Boğazlıyan'da 'Cami'nin Gülleri Yarışıyor' yarışması düzenlendi

Yozgat Boğazlıyan Müftülüğü tarafından düzenlenen 'Cami'nin Gülleri Yarışıyor' programı çerçevesinde bilgi yarışması düzenlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Ağustos 2012 20:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Boğazlıyan Ertel Düğün Salonu'nda düzenlenen yarışmaya Boğazlıyan Müftü Vekili, Yenifakılı Müftüsü Abdülcelil Alpgiray, cami imamları, öğrenciler ve aileleri katıldı. Müftü Alpgiray, 'Cami'nin Gülleri Yarışıyor' programı çerçevesinde öğrencilerin yaklaşık 2 aydır camilerde düzenlenen kurslara katıldıklarını söyledi. Müftülük olarak bilgi yarışması düzenlediklerini belirten Algkiray, "2 aylık bir kurs düzenlendi. Bu kurslara teşvik amacıyla bilgi yarışması yapıldı. Amacımız Kur'an-ı Kerim'i çocuklarımıza öğretmek, teşvik etmek, muhabbeti artırmak. Bu kapsamda bilgi yarışmasında ilk 5'e giren öğrencilere çeşitli hediyeler verdik." dedi.

Cami'nin Gülleri Yarışıyor bilgi yarışmasında Ovakent Lale Camii öğrencileri birinci olurken, Yenipazar Yukarı Camii ikinci, Bağlarbaşı Camii üçüncü, Sanayi Camii dördüncü ve Yenidoğan Camii öğrencileri beşinci oldu. Dereceye giren öğrencilere, Boğazlıyanlı esnafının katkılarıyla bisiklet ve çeyrek altın hediye edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber