Zonguldak'ta fırtına: Çatı uçtu, duvar yıkıldı

Çaycuma ilçesinde fırtınadan dolayı Organize Sanayi Bölgesi'nde (Osb) bulanan bir tekstil fabrikasının çatısı uçtu, duvarı yıkıldı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 12 Ağustos 2012 21:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Alınan bilgiye göre, ilçede öğleden sonra başlayan yağış ve fırtına nedeniyle Osb'de bulunan ve 150 kişinin çalıştığı bir tekstil fabrikasının çatısı uçarken, fabrikanın yan duvarının devrilmesi sonucu bir işçi ayağına gelen taş parçalarından hafif yaralandı.

Çaycuma Osb Müdürü İbrahim Akkuzu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Osb'de birçok iş yerinin zarar gördüğünü belirterek, "Kısa sürede içerisinde hasar tespit çalışmaları yapılacak. Zarar gören iş yerlerinin tekrar faaliyete geçirmek için hızlı bir şekilde çalışmalarımızı yürüteceğiz" dedi.

Fabrika işçisi Tekin Geldi de fırtına nedeniyle fabrikanın duvarının yıkılması sonucu yaralandığını ifade ederek, "Duvarın yıkıldığını gördüğüm sırada diğer işçi arkadaşlarımı uyardım. İçeride bulunan işçilerin fabrikayı boşaltması sonucu benim dışında herhangi bir yaralanma meydana gelmedi" diye konuştu.

Bu arada, Zonguldak-Karabük tren yolunun Çaycuma ilçesi Ahatlı mevkisinde 24245 sefer sayılı yük treni, raylara fırtına nedeniyle ağaç devrilmesi sonucu yolda kaldı.

Ekiplerinin raylara devrilen ağaçları kaldırma çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Muhabir: Hüseyin Tıraş / Ferdi Akıllı

Yayıncı: Selçuk Aval

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber