Şehit ve Gazi aileleri, Kızılay'ın iftarında bir araya geldiler

Kars Kızılay Şube Başkanı Remzi Aras, ilde bulunan şehit ve gazi yakınlarını düzenlediği iftar yemeğinde bir araya getirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2012 06:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Öğretmenevinde düzenlenen iftar programına, Azerbaycan Kars Başkonsolos yardımcısı Asiman Aliyev, Kars Muharip Gaziler Dernek Başkanı Yüksel Öztürk, Şehit ve Gazi aileleri katıldı.

Aras, Şehit ve Gazi yakınları onuruna verdiği yemekte onlarla bir araya gelmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfü Akar'ın kendilerine şehit ve gazi ailelerinin her zaman yanında olmalarını istediğine de dikkat çeken Aras, sadece yılda bir kez düzenlenen iftar yemeğinde değil, her zaman onların yanlarında olduklarını söyledi.

İftar yemeği öncesi şehit ve gazi yakınlarını tek tek karşılayarak onlarla sohbet eden Aras, birlik ve beraberlik mesajı da verdi. Bu toprakları vatan kılan şehit ve gazilerin aileleri ile güzelliklerin paylaşıldığı Ramazan ayında, birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Aras, ?Bu güzel vatan toprakları ve bayrağımız için canlarını seve seve veren şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Kızılay'ın kapsısı sizlere daima açıktır.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber