Sevgi Pınarı Derneği, 220 aileye Ramazan kumanyası dağıttı

Konya'nın Karapınar ilçesinde Ramazan ayında yardımlarına hız veren Sevgi Pınarı Derneği, Kimse Yok Mu Derneği aracılığı ile 220 aileye Ramazan yardım kumanyası dağıttı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2012 15:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ramazan ayında iftar sofralarından kumanya ve gıda dağıtımlarına kadar birçok faaliyette bulunan Karapınar Sevgi Pınarı Derneği, bu yıl yine yetimlerin yüzünü güldürdü ve ihtiyaç sahibi aileleri sevindirdi.

Gönüllüler, kumanyalarla ilçe merkezinde ve kasabalarda ihtiyaç sahiplerinin iftar sofralarına misafir oldu ve dünyanın dört bir tarafında olduğu gibi Ramazan coşkusunu Karapınar'da da yaşattı. Ramazan çalışmalarını Meke Eğitim Kurumları ile yapan birlikte Sevgi Pınarı Derneği yetkilileri, bölgede yardımlaşmanın önemine dikkat çekmek istediklerini söyledi.

Sevgi Pınarı Derneği Başkanı ve Kimse Yok Mu Derneği Karapınar Sorumlusu Ünal Karagöz, ?Yapılan bu yardımların amacına ulaştığını düşünüyorum. Yardıma muhtaç ailelere ilçe merkezi ve kasabalarına dört bir koldan yardım kumanyalarını dağıttık. Rabbim inşallah yaptığımız bu yardımları kabul buyursun.? dedi.

Dernek yetkilileri geçen sene Karapınar'da 460 öğrenciye çanta ve kırtasiye yardımı yapıldığını ve bu sayının bu sene artarak devam edeceğini açıkladı. Karagöz, Kadir Gecesi'nde Karapınar Sultan Selim Camisi'nin sabah namazına kadar ibadete açık olacağını ve sahuru Karapınarlılarla birlikte cami bahçesinde bir sahur programı düzenleneceğini ve bu programa tüm Karapınarlıları beklediklerini ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber