Turhal Belediyesi'nde 7 otobüs hizmete girdi

Turhal Belediyesi tarafından yeni alınan 7 adet otobüs düzenlenen bir törenle hizmete girdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2012 16:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, Kaymakam Mehmet Ünlü, Belediye Başkanı Ali Gözen, AK Parti İl Başkanı Eyüp Eroğlu, AK Parti İlçe Başkanı Orhan Koç, Belediye Başkanları, il genel ve Belediye Meclis Üyeleri, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşma yapan Belediye Başkanı Ali Gözen, belediyenin 30 yıl sonra yeni otobüslerine kavuşmasının mutluluğu ve gururunu yaşadıklarını söyledi. Daha önceki otobüslerin çok eski ve hantal olduğunu kaydeden Başkan Ali Gözen, yeni belediyelerle halkın daha rahat yolculuk yapacağını kaydetti. Gözen, "Bugün Turhal için önemli bir gün. Çünkü ortalama 30 yıl sonra Turhal Belediyesi yeni otobüslerine kavuştu. Turhalımız'a ve Turhallı'ya layık olan ve her türlü konfora sahip, kameralı, otomatik vites ve engelli rampalı otobüslerimizi hizmete sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Turhal'da her zaman ilkleri ve yeniliklerin öncüsü olduk ve olmaya devam edeceğiz. İstanbul, İzmir ve Samsun illeri haricinde Türkiye'nin hiçbir il ya da ilçesinde bulunmayan bu otobüslerimiz Turhallı hemşehrilerime hayırlı ve uğurlu olsun.? dedi.

Törende sırasıyla konuşan AK Parti İl Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat Milletvekili Zeyid Aslan ve Turhal Kaymakamı Mehmet Ünlü ise yeni otobüsler için hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Yeni otobüsler kesilen kurban ve yapılan duanın ardından hizmete başladı. Kaymakam Ünlü ile Başkan Gözen, yeni otobüslerin şoför mahalline geçerek otobüslerle konvoy halinde şehir turu attılar.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber