Demirci'de yangın

Manisa'nın Demirci ilçesine bağlı Durhasan beldesinde çıkan yangında 2 ev kullanılamaz hale geldi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Ağustos 2012 00:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgilere göre, Durhasan beldesinde dün akşam saat 21.30'da belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangında can kaybı yaşanmazken, Mehmet Güney (42) ve Arife Erkan (80) ait evler yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangın dumanından etkilenen Mehmet Güney Demirci Devlet Hastanesine kaldırılırken, yangına Demirci Orman İşletme Müdürlüğüne ait arazözlerin yanı sıra Demirci Belediye İtfaiyesi, Selendi ve Durhasan beldesine ait yangın söndürme araçları da destek verdi.

Durhasan'da yaşanan yangını ve çalışmaları takip etmek üzere yangın bölgesine gelen Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin, ?Durhasan beldemizde meydana gelen yangında 3 evde maddi hasar meydana geldi. Can kaybı yaşanmaması bir mucize oldu. Yangında büyük bir hassasiyet gösteren İtfaiye ekiplerimiz ve Tedaş ekipleri olay yerinde güvenlik önlemleri aldıktan sonra yangın kontrol altına alındı. Evleri yanan vatandaşlarımıza gerek kaymakamlığımız, gerek Durhasan belediyemz gerekli yardımlarda bulunacaktır? dedi.

Durhasan Belediye Başkanı Mustafa Akın ise, ?Yatsı namazıyla beraber yangın var diyerek bağrışları duyduk. Yangının olduğu yere doğru hareket ettik. Durhasan beldemizin itfaiye arazözleri yangına ilk müdahaleyi yaparak Demirci ilçemizden ve Selendi ilçemizde de takviye itfaiye ve orman söndürme ekipleri gelerekk yangını kısa sürede kontrol altına aldık. Meydana gelen yangında herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Demirci Kaymakamımız Yalçın Sezgin beldemize gelerek evleri yanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerinde bulundu? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber