Gazi Üniversitesi, öğrencilerinden kart parası almayacak

Gazi Üniversitesi ve Halk Bankası Genel Müdürlüğü arasında gerçekleştirilen protokolle yeni kayıt yaptıran 13 bin 500 öğrenci, Halk Bank Jet Kart ücretini ödemeyecek.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Ağustos 2012 11:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Büyükberber ile Halk Bankası Genel Müdürü Süleyman Aslan arasında yapılan protokol ile Halk Bankasının yeni kayıt yaptıran öğrencilerden almayı planladığı Halk Bank Jet Kart Kullanım ücretini kaldırdı.

Gerçekleştirilen protokole göre, 2012?2013 akademik yılında Gazi Üniversitesi'nde öğretime yeni başlayacak yaklaşık 13 bin 500 öğrenciden yemekhane girişlerinde ve üye iş yerlerinde temasız alışveriş yapmalarını sağlayacak olan Halk Bank Jet Kart ücreti olan 15 TL alınmayacak. Halk Bankası Genel Müdürü Süleyman Aslan ile Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Büyükberber'in görüşmeleri sonrası oluşturulan yeni protokol ile Halk Bankası öğrencilerden yaklaşık 200 bin TL almayacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Süleyman Büyükberber, adım adım parasız eğitime gidildiği bir dönemde harçların kaldırılması gibi ciddi bir uygulama gündemdeyken Halk Bankası'nın bu jestinin çok anlamlı olduğunu söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber