Şah İnn Paradise, Ramazan'ı yüzde yüz dolu geçiriyor

Alternatif turizm sektöründe faaliyet gösteren Şah İnn Paradise Tatil Köyü, Ramazan'ı yüzde yüz doluluk oranıyla geçiriyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Ağustos 2012 14:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tatil köyünde son sözü müşterilerin söylediğini ifade eden Şah İnn Paradise Genel Müdürü Yusuf Yücel, her yıl misafirler tarafından doldurulan anketlerin kılavuzluğunda etkinlik ve konaklama planlamalarını yaptıklarını söyledi.

Antalya'nın Kumluca ilçesinde bulunan 5 yıldızlı alternatif tatil köyü Şah İnn Paradise'ın Genel Müdürü Yusuf Yücel açıldıkları günden bu yana ne olacağına müşterilerinin karar verdiğini dile getirdi. Bir sonraki yıla ne gibi yenilikler yapacaklarını misafirleri tarafından dolduran anketler sonucunda belirlediklerini kaydeden Yücel, "Her hafta düzenli olarak ve titizlikle değerlendirilen anketler sonucunda misafirlerimiz tarafından önerilen yenilikler, bir sonraki yılın programını belirliyor. Geçen yıl özellikle çocuklarla ilgili ek aktiviteler talep eden müşterilerimize bu yıl özel ve farklı aktiviteler hazırladık." bedi.

Bu sene 380 çocukla sahilde Türkiye haritası çizdiklerini anlatan Yücel, "Aktivitelerimiz çok renkli geçiyor ve müşterilerimiz önerilerinin gerçeğe dönüşmesinden çok mutlu oluyor. Bütün planlamalarımızı kendi konseptimiz ışığında müşterilerimize göre düzenliyoruz. Ramazan ayında oruç tutan müşterilerimiz için ayrı, tutmayan müşterilerimiz için ayrı düzenlemeler yaptık. Tesisimiz içinde yer alan bölümleri müşterilerimizin hassasiyetlerine göre düzenledik. Eskiden Ramazan ayında tatil yapılmazdı. Biz bu önyargıyı yıkmayı başardık." diye konuştu. Yabancı misafirlerinin de Türkiye'ye özgü konsept ve açıları gördüklerinde mutlu olduklarını sözlerine ekleyen Yusuf Yücel, Ramazan ayında ve bayramda yüzde 100 doluluk oranına ulaştıklarını söyledi.

ÇOCUKLAR OTEL ODALARINI DOLAŞACAK

Ramazan Bayramı içinde özel etkinliklere ev sahipliği yapacaklarının altını çizen Yusuf Yücel sözlerini şöyle sürdürdü: "Tesisimizde kalan misafirlerimiz sabah kahvaltısının ardından birbirleriyle bayramlaşacak. Ardından animasyon ekibimizle beraber çocuklar odaları dolaşarak şeker toplayacak. Ayrıca odalara bayram ziyareti yapmak isteyen misafirlerimize bayram tatlısı ve odalarında ikram edebilmeleri için çay ve kahve ikramlarımız olacak. Bayrama özel yemekler yapılacak, gün boyu eğlencelerimiz devam edecek. Bayramın son gününe kadar bu organizasyonlarımızı sürdüreceğiz. Ramazan etkinliklerimiz gibi, bayram etkinlerimizi de gelenekselleştirmek istiyoruz. Her sene farklı organizasyonlar ekleyerek geleneklerimizi korumaya devam edeceğiz." diyor.

Şah İnn Paradise Tatil Köyü'nde Ramazan Bayramı'nda Necdet Kaya, Zekai Tunca ve Bülent Serttaş sahne alacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber