Beylikdüzü Belediyesi'nden çocuklara bayram hediyesi

Beylikdüzü Aile Destek Merkezi (BADEM), Ramazan Bayramı'ndan önce ihtiyaç sahibi 500 çocuğu bayram hediyeleri ile sevindirecek.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Ağustos 2012 14:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kullanılmamış ve az kullanılmış ikinci el giysilerin ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılması için Beylikdüzü Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından oluşturulan BADEM, 0- 15 yaşları arasındaki 500 ihtiyaç sahibi çocuğa, bayramlık kıyafetleri hediye edecek.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nün sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, 15 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirilecek program saat 14.00'te başlayacak. Dağıtılacak bayram hediyeleri içerisinde, erkek çocuklara pantolon ve gömlek; kız çocuklara etek, tişört, çorap ve hırka yer alıyor.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, hayata geçirilen BADEM'in Beylikdüzü Çarşamba Pazarı'nın alt katındaki mağazada yer aldığını ve modern iç dizaynı ile lüks bir mağazayı andırdığını belirterek, bu projenin insanların paylaşma duygularını pekiştirdiğini söyledi. BADEM'in ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın eksiklerini gidermeye çalıştığını ifade eden Başkan Uzun, ?Herkesi bu hayırlı organizasyonda görev almaya davet ediyorum? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber