İstanbullu hayırsever Gülay Çelikkalp, Van'daki engellileri sevindirdi

İstanbul'da yaşayan hayırsever Gülay Çelikkalp tarafından Van'a gönderilen tekerlekli sandalyeler, Van Valisi Münir Karaloğlu tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Ağustos 2012 15:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi vatandaşlara akülü ve tekerlekli sandalyelerin dağıtımı Vali Karaloğlu tarafından yapıldı. Özel araçlarla valilik önüne getirilen ihtiyaç sahibi vatandaşlarla yakından ilgilenen Karaloğlu, sandalyelerin güle güle kullanmaları temennisinde bulundu.

Vali Karaloğlu,?Bugün 11 adet tekerlekli sandalye, 3 adet akülü sandalye ve 1 adet çocuk arabasını engelli vatandaşlarımıza dağıttık. Bunlar İstanbul'da yaşayan Gülay Çelikkalp isimli hayırsever vatandaşımız tarafından gönderildi. Biz de ailelerin tespitini yaptık. Aileleri tespit ederken doktor raporuna bakıyoruz. Raporda ?Tekerlekli ve ya akülü sandalye kullanabilir' dedikleri hastalara veriyoruz. Bugünde kendilerine sandalyelerini teslim ettik. Gülay hanıma çok teşekkür ediyoruz. Sandalyeler vatandaşlarımızın bir nebze olsun hayatını kolaylaştırdığı için bizde sevinçliyiz.? dedi.

Tekerlekli sandalye dağıtımında Vali Yardımcısı Mehmet Özel ve İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Şinasi Erol da hazır bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber