Torbalı'da kaçak kazı yapmak isteyen altı kişi yakalandı

Kısa yoldan zengin olma hayali yanlış yaptırdı. İzmirli altı arkadaş, Torbalı'ya bağlı Dağkızılca köyündeki birinci derece SİT alanı olan kazı alanına gidip kaçak kazı yapmak istedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ağustos 2012 13:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ancak, arkadaşların kazı alanında cin çarpmasından korktukları için yanlarında okunmuş su ve muska getirdikleri ortaya çıktı.

Olay, Torbalı Jandarma İstihbarat Kısmi Amirliği'ne gelen kaçak kazı yapıldığı ihbarıyla ortaya çıktı. Dağkızılca köyündeki kazı alanını önce izleyip ardından operasyon düzenleyen jandarma ekipleri şaşırtıcı bir durumla karşılaştı. Kazı yaparken suçüstü yakalanan K.K., H.V., M.B., K.B., T.Ü., M.K. adlı kişiler, gözaltına alındı. Zanlıların beraberlerinde getirdikleri, bir adet hilti, jeneratör, gaz maskesi, 10 metre uzunluğunda halat, iki dürbün, iki el feneri, kazma, kürek, çekiç, kova ve demir levye gibi araç-gereçlerin yanında, okunmuş su ve muska bulundu.

Zanlıların ifadelerinde "okunmuş su ve muskanın kendilerine ait olduğunu, kazı yerinde cin çarpmasından çok korktukları için bunları yanlarında getirdiklerini söylediği" belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber