Antalya SGK'da, vatandaşlar klasik müzik eşliğinde bekliyor/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ağustos 2012 16:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Günde yaklaşık 5 bin kişinin hizmet aldığı Antalya Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)'da, vatandaşlar gişe sırasını klasik müzik eşliğinde bekliyor.

Antalya SGK ve Devlet Senfoni Orkestrası arasında yapılan protokolde, her çarşamba klasik müzik dinletisi yapılacak. SGK'yı günde ortalama 5 bin kişinin ziyaret ettiğini söyleyen Antalya SGK İl Müdürü Selim Erol, özellikle 14.00-16.00 arası en çok ziyaret edilen saatler arası olduğu için her çarşamba müzik dinletisi yapılacağını aktardı. Erol, "Devletin güler yüzlülüğünü gösterme açısından da iyi bir proje. Bütün Antalya'yı her çarşamba kurumumuza bekliyoruz." dedi.

Bu fikrin insanların en zor dönemlerinde SGK'ya geldikleri için çıktığını dile getiren Erol şöyle devam etti: "SGK'ya gelen vatandaşlar hayatlarının en zor dönemlerinde buraya geliyorlar. İşte emekli olacakken, emekli olmaya başlarken de ciddi bir karar aşamasında buraya geliyorlar. Dolayısıyla bu zorlu günde destek olmak için bu fikir ortaya çıktı."

Klasik müzik dinletisinden de vatandaşlar oldukça memnun. Böyle bir dinleti ile ilk defa karşılaştığını aktaran Hatice Akbacak, böyle bir ortamın daha dinlendirici ve işinde sıkıcılığını attığını dile getirdi.

SGK'ya genellikle sıkıntılı insanların geldiğini söyleyen Hacı Avras ise "Gerçekten güzel yani hoşuma gitti buraya genelde sıkıntılı insanlar geliyor. İnşallah böyle şeylerin devamı gelir. Başarılarının devamını diliyorum." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber