Kamalak: Aygün'ün kaçırılması terörün ulaştığı aşama açısından önemli bir konu

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Cumhuriyet Halk Partisi Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün PKK'lı teröristlerce kaçırılıp serbest bırakılmasını değerlendirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ağustos 2012 18:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kamalak, ?Bu, terörün ulaştığı aşama bakımından, iktidar yetkililerinin ve milletimizin üzerinde hassasiyetle düşünmesi gereken çok boyutlu ve son derece önemli bir konu olarak duruyor.? dedi.

SP lideri Mustafa Kamalak, bir dizi toplantıya katılmak üzere Gaziantep'e geldi. Programı kapsamında, partililerle birlikte Gaziantep Ticaret Odası'na ziyarette bulunan Kamalak, burada Başkan Mehmet Aslan ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. Basın mensuplarının da gündeme ilişkin sorularını cevaplandıran Kamalak, CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün PKK'lı teröristlerce kaçırılmasını değerlendirdi.

Hüseyin Aygün'e geçmiş olsun dileklerini ileten Kamalak, ?Perde gerisinde ne olup bittiğini bilmiyoruz, ama son derece üzücü bir olayla karşı karşıya bulunduğumuz muhakkak. Bu, terörün ulaştığı aşama bakımından, iktidar yetkililerinin ve milletimizin üzerinde hassasiyetle düşünmesi gereken çok boyutlu ve son derece önemli bir konu olarak duruyor. Ülkemizin yaşanabilir olup olmaması bakımından çok önemli bir olay diye yorumluyorum.? ifadelerini kullandı.

Kamalak, eski Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu'nun Numan Kurtulmuş'la birlikte AK Parti'ye geçeceği yönündeki iddialarla ilgili bir soruya da şu cevabı verdi: ?Numan Bey, Milli Görüş'ü, SP'yi, bir bütün olarak götürmek istiyordu, ama Cenab-ı Allah müsaade etmedi. Yani AK Parti ile HAS Parti arasında bir fark yoktu. Merhum hocamız, ?Niye parti kuruyorlar, israf ediyorlar, zaten AK Parti var bir tarafta' ifadesini kullanmışlardı. DP veya bir başka parti üzerinden de görüş beyan etmem doğru olmaz. Bu Süleyman Soylu Bey'in kişisel tercihidir diye düşünüyoruz.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber