AK Parti Cizre İlçe Teşkilatı, Ramazan yardımında bulundu

Şırnak'ın Cizre ilçesinde AK Parti Teşkilatı, Ramazan ayı münasebetiyle muhtaç ailelere gıda yardımı dağıttı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Ağustos 2012 13:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cizre'de hiçbir ideolojik farkı ve hiçbir parti farkı gözetmeksizin Ramazan yardım paketlerini dağıttıklarını söyleyen AK Parti Cizre İlçe Başkanı Mehmet Uğur Özalp, Cizre'de ihtiyaç sahibi bin 60 aileye gıda yardımı dağıttıklarını ifade etti. Cizre İlçe Başkanlığı'na bu sene yeni getirilen M. Uğur Özalp, ?Bilindiği üzere biz de yönetimin başına yeni geçtik. Artık genç ve aktif bir kadro ile parti çalışmalarımızı Cizre'de yapacağız. Halkımızdan gelen desteklerle bu yolumuza artık beraber devam edeceğiz.? dedi.

Ramazan ayının hayır ayı olduğunu aktaran Başkan Uğur Özalp, ?AK Parti Genel Merkezi vesilesi ile Cizre'de bin 60 ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı dağıttık. Elimizden gelen her şeyi vatandaşlarımız için yapmaya çalışıyoruz. Burada hiçbir sanayimiz yok. Sadece Habur Sınır Kapısı var. Habur Sınır Kapısı bir gün kapanırsa vatandaşlarımız çok mağdur duruma düşüyorlar. Onun için bölgemizdeki insanlarımız yardıma çok muhtaçtır. Ayrıca buraya gelmeyen ve maddi durumu olmayan özürlü vatandaşlarımıza yardımlarını evlerine kadar götürdük. Burada biz hiçbir ideolojik düşünce farkı gözetmeksizin, hiçbir parti farkı gözetmeksizin yardımlarımızı ihtiyaç sahibi ailelere verdik. Bizim amacımız fakir fukara aileleri sevindirmek, yanlarında olmak, dertlerini dinlemek ve bir nebze de olsa bu ramazan ayında bayram arifesinde fakirlerimizin yüzlerini güldürmektir.? diye konuştu.

Özalp sözlerini şöyle sürdürdü: ?Bölgemizin kalkınması adına partimizle beraber hareket ederek çabalarımızı sarf ediyoruz. Bizim bölge eskiden birçok hizmetten mahrum bırakılmıştı. Partimizin iktidara gelmesiyle beraber artık buralara da hizmetler yapılmaya başlandı. Bizim hedefimiz bölgeyi kalkındırmaktır.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber