Emekli-Bir-Sen'den Vezirköprülüler Derneği'ne ziyaret

Demokratik Sendikalar Konfederasyonu (DESK)'e bağlı Emekli-Bir-Sen Sendikası Samsun Şube Başkanı Ufuk Gürbüz ve yönetim kurulu üyeleri, Vezirköprülüler Derneği'ni ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Ağustos 2012 14:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gürbüz, "Samsun'da artık hemşericilik ruhu ön plana çıkmıştır. STK'lar Samsun'a güzel katkılar sağlayacak." dedi.

Vezirköprü ilçesindeki dernek binasında yapılan ziyarette Emekli-Bir-Sen Sendikası Samsun Şube Başkanı Ufuk Gürbüz, kendisinin de Vezirköprülü olduğunu hatırlatarak, yeni binasına taşınan derneğin kentte fark ediliyor olmasından mutluluk duyduğunu söyledi. "Samsun'da artık hemşericilik ruhu ön plana çıkmıştır.' diyen Gürbüz, "STK Samsun'a güzel katkılar sağlayacak. Tüm Vezirköprülülerin derneğe sahip çıkarak en büyük desteği vermiş olacaklarından inancım tamdır. Vezirköprü ilçemizin kültürünün, dayanışmanın göstergesi olan bu derneğimize büyük işler düşmektedir. Bizler üzerimize düşeni yapmaya hazırız. STK lar bir ilin gelişmesinde önemli yere sahiptir. Bu vesile ile Dernek Başkanlığına seçilen Recep Aslan kardeşimize hayırlı uğurlu olsun. Allah mahcup etmesin diyorum." şeklinde konuştu.

Vezirköprülüler Derneği Başkanı Recep Aslan ise ziyaretten son derece memnun olduklarını ifade etti. Aslan, "Sivil toplum kuruluşları bu ülke için olmazsa olmazları arasındadır. Sendikaları fazlasıyla önemsiyoruz, DESK'e her zaman kapılarımız açık. Bu ziyarette Vezirköprülüler adına son derece memnun ve mutlu oldum." ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber