Sungurlu'da 1100 aileye gıda yardımı

Çorum'un Sungurlu ilçesi'nde Ticaret ve Sanayi Odası Ramazan ayı münasebetiyle ilçe genelinde ihtiyaç sahibi 600 aileye gıda yardımında bulundu. Ayrıca Sungurlu Ticaret Borsası ilçede yardıma muhtaç 500 aileye gıda yardımında bulundu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Ağustos 2012 22:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sungurlu TSO'dan 600 aileye gıda yardımı

Çorum'un Sungurlu ilçesi'nde Ticaret ve Sanayi Odası Ramazan ayı münasebetiyle ilçe genelinde ihtiyaç sahibi 600 aileye gıda yardımında bulundu.

Yapılan bu yardım ile Ramazan Ayı'nın manevi havası ile örtüştüğünü, ihtiyaç sahibi ailelerimize bir nebze olsun destek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz diyen Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Kadir Şahiner, "Yıllardan beri geleneksel hale getirdiğimiz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda yardımında bulunuyoruz. Oda olarak ilçe genelinde yaptıkları araştırmalar sonucunda, gıda dağıtımı için 600 ihtiyaç sahibi ailelerimizi yerlerinde tespit ederek, akşamları tarafımızca bizzat ziyaret edilip kapıları çalınarak deşifre edilmeden ve incinmeye sebep verilmeden gıda paketleri verilmektedir." dedi.

Bizlerin amacı yaptığımız bu yardımların asıl ihtiyaç sahiplerine ulaşması idi diyen Şahiner, "Bunu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak üzerimize düşen bu sosyal sorumluluğu yerine getirdiğimizi düşünüyoruz ve imkanlar nispetinde bu yardımları önümüzdeki yıllarda da sürdürmeyi düşünüyoruz" diye konuştu.

Yaptığımız bu yardımlar Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu ve Odamızın katkılarıyla gerçekleştirilmektedir diyen Şahiner, "Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Bu duygu ve düşüncelerle yaklaşmakta olan Ramazan bayramının hayırlara vesile olmasını temenni ederken, nice ramazanlara ve Bayramlara ulaşmamızı cenabı Allahtan dilerim" şeklinde konuştu.

Sungurlu Ticaret Borsası'ndan 500 aileye Ramazan yardımı

Çorum'un Sungurlu Ticaret Borsası ilçede yardıma muhtaç 500 aileye gıda yardımında bulundu.

Sungurlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Halim Karaçil, İslam alemi tarafından birlik, beraberlik ve yardımlaşma ayı olarak kabul edilen Ramazan ayı vesilesiyle her yıl geleneksel olarak yaptıkları Ramazan yardımı geleneğini bu yılda sürdürdüklerini söyledi. Karaçil, Sungurlu Ticaret Borsası olarak ilçede tespit ettikleri 500 yardıma muhtaç, yoksul aileye yardım fişlerini vererek, yardımların amacına uygun olarak ihtiyaç sahibi insanlara ulaşmasını sağladıklarını belirtti.

Karaçil, "Geleneksel olarak yapılan yardımlarla Sungurlu Ticaret Borsası olarak üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz. İmkanlar ölçüsünde sorunları çözmeye çalışıyoruz. Yardımlaşma, dayanışma, birlik, beraberlik, yardım eli uzatma bu milletin değer verdiği kavramlar. Ayrıca desteklerinden dolayı Tobb'un Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu nezdinde Tobb'a teşekkür ediyoruz. İnsanlarımızı, yardım bekleyenlerimizi sevindirebildikse ne mutlu bize" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber