Cenaze dönüşü feci kaza: 1 ölü, 5 yaralı

Ordu'nun Fatsa ilçesinde cenazeden dönenleri taşıyan otomobilin dolmuşa çarpması sonucu meydana trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ağustos 2012 11:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaza, Samsun-Ordu karayolu Fatsa Büyük Sanayi Sitesi mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ordu istikametine gitmekte olan Murat Kamanoğlu (58) yönetimindeki 28 AY 660 otomobil, Kutlukent Kavşağı yakınlarında direksiyon hakimiyetini kaybederek önünde seyir eden İhsan Yıldırım'ın kullandığı 52 D 7055 plakalı dolmuşa arkadan çarptıktan sonra karayolunun ortasına takla attı. Kazada araç içerisinde bulunan Hüseyin Oktay Dizdar olay yerinde hayatını kaybederken, otomobil içerisindeki sürücü Murat Kamanoğlu, Mine Kamanoğlu (52), Doğancan Kamanoğlu (20), dolmuşta bulunan Müberra Serdar Aka (25) ve Bahri Kaynarca yaralandı. Yaralılar, 112 Acil ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra Fatsa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

CENAZEDEN DÖNÜYORLARDI

Kazada olay yerinde hayatını kaybeden Hüseyin Oktay Dizdar'ın cesedi araç içerisinden itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak otopsi yapılmak üzere Fatsa Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Öte yandan Kamanoğlu ailesinin dün Ankara'da vefat eden dayılarının cenazesinden sonra Giresun'a dönüş yolunda kazayı yaptıkları öğrenildi. Bir hafta arayla ikinci kez bir kazaya maruz kalan dolmuş şoförü İhsan Yıldırım'ın da şaşkınlığını üzerinden atamadığı gözlenirken, "Yol kenarında yolcu alıp hareket ettim. 10 metre gitmeden arkadan bir kütleme sesi duydum ve aynı andan biz de su kanalına düştük. 1 hafta içinde ikinci kazayı yaşadık" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber