Belediye Başkanı Polat, din görevlileriyle iftarda buluştu

Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, daha önce çeşitli dernek ve sivil toplum kuruluşlarına verdiği iftar yemeklerinin sonuncusunda din görevlileriyle buluştu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ağustos 2012 13:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İftar yemeğine İl Müftüsü Kemalettin Aksoy, Bayburt İl Müftülüğü personeli ve Camii imam hatip ve müezzinleri katıldı.

İftar yemeğinde Belediye Başkanı Polat, davetlilerin sorun ve taleplerini dinleyerek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

DUALARINIZI ESİRGEMEYİN

İftar yemeğinden sonra Başkan Polat, davetlilere yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi. Önümüzde ki günlerde başlayacak yol yapım çalışmalarına da değinen Başkan Polat, ?Ramazan ayı münasebetiyle çalışmalarımızı gayri ihtiyari yavaşlattık. İnşallah Ramazan ayından sonra çalışmalarımızı son derece hızlı bir şekilde devam ettireceğiz. Bu bağlamda belirtmek istediğim bir konu daha var. Bulunduğumuz durum itibariyle yapmamız gereken ilk iş yollarımız olacak. Üç ay içerisinde Allah nasip ederse yapacağımız çalışmalarla bu hizmetimizi de yerine getirmiş olacağız.? dedi.

Topluma farklı alanlarda beraber hizmet ettiklerini dile getiren Belediye Başkanı, davetlilerden her hangi bir eksiklik görüldüğü zaman bildirilmesini talep etti. Ayrıca Başkan Polat, din görevlilerinden de yapılacak çalışmalar için dua istedi.

İftar yemeği sonrasında topluca dua edildi ve davetliler Belediye Başkanı Polat'a teşekkürlerini iletti. Belediye Başkanı Hacı Ali Polat'ta davetlilere katılımlarından dolayı mutluluğunu bildirip ?Allah hepimizden razı olsun? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber