Batman Valiliği'nde devir teslim töreni yapılacak

Balıkesir'e tayini çıkan Batman Valisi Ahmet Turhan veda gezileri kapsamında BM-GYC'yi ziyaret etti. Vali Turhan, Valiliği Batman'da öğrendiğini ve Batman Valiliği'nin Türkiye'de prestijli bir saygın valilik olduğunu kaydetti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ağustos 2012 14:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Balıkesir'e tayini çıkan Batman Valisi Ahmet Turhan veda ziyaretleri kapsamında Batman Mezopotamya Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti ziyaret ederek basınla biraraya geldi. Batman Mezopotamya Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyet binasında basınla bir araya gelen Vali Ahmet Turhan cemiyet başkanı Kemal Çelik ve üyeler tarafından karşılandı.

Vali Turhan, ?Bayramdan sonra devir teslim yapacağız, ben ayrılacağım vali bey gelecek. Hiç Türkiye'de yapılmadı ama biz Batman'da yapacağız. Bayramdan sonra çarşamba günü devir teslim yapacağız. Batman bu konuda ilk olacak. Bakan bey de olur deyince bizde yapmaya karar verdik.? dedi.

Batman'ın ilk valiliği olduğunu, valiliği burada öğrendiğini ve zor bir yerde öğrendiğini kaydeden Turhan, ?Bir insanın yüzme bilmeden okyanusa atılması gibidir. Kolay değildir. Kimseyi bilerek kırmadık ve kimseye bilerek adaletsizlik yapmadık. Basın bizim için her zaman önemli oldu. Batman basını çok dinamiktir. Valilik olarak kurduğumuz sistemde hep basınla daha çok nasıl yakın olabiliriz diye düşündük. Şu anda bunu kurumsallaştırmaya çalışıyoruz.? şeklinde konuştu.

Soru üzerine Vali Turhan, Balıkesir'i az çok bildiğini ve son üç senedir yaz tatilini Balıkesir Edremit'te geçirdiğini kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber