Kombassan çalışanları Arakanlı Müslümanlar için yardım topladı

Kombassan çalışanları Myanmar'da zor durumda bulunan Müslümanlar için yardım kampanyası başlattı. Kombassan Vakfı öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasında toplanan 20 bin TL Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) hesabına yatırıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ağustos 2012 14:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AFAD tarafından ülke genelinde organize edilen yardım kampanyasına destek veren Kombassan çalışanları, gönüllülük esasına dayalı olarak kendi aralarında topladıkları yaklaşık 20 bin lirayı Başbakanlığın Myanmar yardım hesabına aktardı.

Kombassan Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Şahin, "Kombassan Grubu ve çalışanları, geçtiğimiz yıllarda 1999'da yaşanan Düzce depremi için yardım ekiplerine iş makineleri ile doğrudan destek sağlamış, 20 bin kişiye yemek verebilecek kapasitede aşevi kurulmuş ve daha birçok yardımlar yapmıştık. 2009'da ise Gazze için 30 bin lira nakdi ve 14 ton gıda yardımı, 2010 yılında Pakistan'daki sel felaketi için 25 bin lira nakdi yardım, 2011'de Afrika'da yaşanan kuraklık felaketi için 50 bin lira değerinin üzerinde iki TIR gıda malzemesi yardımı, 2011 yılında yaşanan Van depremi için ise 2 TIR gıda, 1 kamyon çadır ve 500 adet monttan oluşan yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmıştık. Bugün ise Myanmar bölgesinde yaşanan insanlık ayıbı çalışanlarımızın yüreklerini sızlatmış, Kombassan Vakfı'mızın öncülüğü ve çalışanlarımızın gönüllü katılımlarıyla gerçekleştirilen yardım kampanyasında, kısa bir süre içerisinde yaklaşık 20 bin Türk Lirası toplanarak, Başbakanlığın ilgili hesabına yatırılmıştır.? dedi.

Şahin, ?İhtiyaç sahipleriyle imkanı olanlar arasında köprülerin oluşmasına vesile olan huzur ve kardeşlik ayı Ramazan'da, yardım kampanyalarını organize edenlere, katkıda bulunanlara ayrıca duyarlılıkları ve destekleri nedeniyle çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.? şeklinde konuştu.

İSTANBUL

Galatasaray'dan, Umut Bulut açıklaması

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber