BEYMEMDER Okuma Salonları'nın SBS başarısı

Beypazarı Memurları ve Çalışanları Derneği(BEYMEMDER)'nin Beypazarı Belediyesi ile ortaklaşa açtığı Beypazarı Gonca Okuma Salonu ve Nallıhan'ın Çayırhan beldesinde açtığı Çağlayan Okuma Salonu öğrencileri SBS başarısı ile sevindi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ağustos 2012 20:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Beypazarı Gonca Okuma Salonu'nun 40 öğrencisinden 20 öğrenci ve Çağlayan Okuma Salonu'nun 8 öğrencisinden 5 öğrencisi anadolu liselerini kazandı.

Sınava Gonca Okuma Salonu'nda hazırlanan ve Beypazarı Anadolu Lisesi'ni 1. sırada kazanan Burak Uslu sınava hazırlanırken yardımcı olan tüm öğretmenlere ve ücretsiz sınava hazırlanma imkanını sunan BEYMEMDER'e teşekkür etti. Dernek Başkanı Beytullah Ertan ise bu yıl sınavları kazanan öğrencilerle gurur duyduklarını belirterek, "Amacımız dershaneye gitme imkanı olmayan öğrencilere sınavlarda yüksek başarı elde etme imkanı vermekti. Bu yıl açıklanan SBS sonuçları ile bu amacımıza ulaştığımızı görüyoruz .Gelecek yıl daha yüksek bir başarı sonucu elde etmek için çok daha fazla çalışacağız." dedi.

Ertan 2012-2013 eğitim öğretim yılında okuma salonlarına kayıtların devam ettiğini kaydederek "Maddi imkanı olmayan tüm öğrencileri okuma salonlarında sınavlara hazırlanmaları için bekliyoruz." dedi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber