4 gündür kayıp kadın, jandarma ve köylü vatandaşlarca aranıyor

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde 4 gün önce öğle saatlerinde evinden çıkarak bir daha geri dönmeyen 67 yaşındaki kadının bulunması için jandarma ve köy halkı seferber oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ağustos 2012 23:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, 4 gün önce saat 13.30 sıralarında evinden hiç bir eşya almadan lastik ayakkabılarını giyerek ayrılan Nasiye Eroğlu'nun bir daha evine dönmemesi üzerine Jandarma tarafından başlatılan arama çalışmaları devam ediyor.

Nasiye Eroğlu'nun en büyük oğlu Tahir Eroğlu, "Geçen hafta çarşamba günü sabah erkenden bahçede çalışıyordum. Öğle saatlerinde 13.30 gibi eve geldiğimde Annemin evde olmadığını gördüm. Belki tarlaya çalışmaya gitmiştir diye düşündüm. Saat 16.00'a kadar bekledim ve babam çarşıda idi onu aradım annemin evde olmadığını söyledim. Ve ardından tarlaları babamla birlikte aradık ancak bir türlü ulaşamadık. Akşam saatlerinde jandarma ekiplerini aradık ve Jandarma ekipleri sabah erkenden köpeklerle bilikte arama yaptılar ancak bulamadık. Bizler gece gündüz 4 gündür arıyoruz. Sahil kesiminde kumsallık alanda aradık ancak yine ulaşamadık'' diye konuştu.

Edilli plajı sahillerinde arama çalışmaları sırasında sahilde bir bayan başörtüsü bulunduğu ihbarını değerlendiren ekipler, sahildeki bulunan başörtüsünü ailesine gösterdi. Aile, başörtüsünün annelerine ait olmadığını belirtti.

Başka bir ihbarı değerlendiren Jandarma ekipleri, ormanlık alanda çığlık sesleri duyulduğunun söylenmesi üzerine ormanlık arazide arama yaptı. Aramalara aileden Baba İsmail Eroğlu ve oğlu Tahir Eroğlu da katıldı. Arama çalışmaları sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber