Bakan Çelik, gece korumasız dul ve yetimlere bayram harçlığı dağıttı

Bursa'nın varoşlarına korumasız oğlu ile birlikte dalan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, ihtiyaç sahiplerini ziyaret edip bayram alışverişi yapmaları için para yardımında bulundu. Bakan Çelik, gittikleri adreslerde bizzat zili çalarak vatandaşlara ulaştı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Ağustos 2012 10:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

CİHAN HABER AJANSI EKİBİ İLE TESADÜFEN KARŞILAŞTI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, avukat oğlu Enes Çelik ve bir yakınını yanına alarak Ramazan Bayramı öncesi daha önceden isimlerini belirledikleri ihtiyaç sahibi mağdur aileleri tek tek ziyaret etti. Bakan Çelik, özellikle dul ve yaşlıların ağırlıklı olduğu listeye göre adresleri tek tek dolaştı. Vatandaşların rahatsız olmaması için yanına koruma polisi de almayan Bakan Çelik, bu ziyaretler için sivil bir araç seçti. Tebdili kıyafetle gezen Bakan Çelik şehrin ara sokaklarına da gitmeyi ihmal etmedi. Vatandaşların kapı zillerini bizzat oğlu Enes'le birlikte çalan Bakan Çelik, Kayhan Mahallesi Azık Sokak üzerinde karşılaştığı Cihan muhabiriyle de bir süre sohbet etti.

Görüntü alınmasını uygun bulmayan Bakan Çelik, sohbetin ardından listedeki ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için yeniden yollara düştü. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'i korumasız sokaklarda yürürken gören vatandaşlar da şaşkınlıklarını gizleyemedi. Vatandaşlar, ?Bundan 10-15 yıl önce bir bakanın sokakta korumasız ve sivil bir şekilde gezdiğini söyleselerdi inanmazdık. Sıradan bir vatandaş gibi kapı kapı dolaşan bakanlar gördük? diyerek şaşkınlıklarını gizleyemedi. Medyadan habersiz oğluyla kapı kapı dolaşan Bakan Faruk Çelik, vatandaşlarla da sohbet etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber