Şehit ailelerinden terör örgütüne lanet yağdı

Evlatlarını vatan için şehit veren aileler, Ramazan Bayramı öncesi şehitliklere akın etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Ağustos 2012 16:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Buruk bir bayram yaşayan şehit yakınları, gözyaşları içerisinde terör örgütüne lanet yağdırdı.

Sabah erken saatlerden itibaren Bursa Garnizon Şehitliği'ne gelen şehit yakınları, mezarlıklardaki otları temizleyip mermerleri yıkadı, çiçeklere su döktü. Şehit Er Ali Kızılkaya'nın ablası Nursel Kızılkaya, yaşadıkları acıyı, ?Acımız çok büyük anlatılmaz. Allah kimseye yaşatmasın. Televizyonda duyup üzülüyoruz, ama bunu yaşamak daha farklı. Bayram üzgün geçiyor. Annem iyice hastalandı. Bayramlar da üzüntülü geçiyor.? sözleriyle ifade etti.

Tokat'tan geldiğini söyleyen Saliha Kızılkaya ise her bayram şehitliği ziyaret ettiklerini belirterek, ?Çok üzüntülüyüz, anlatılamaz.? dedi. 13 yaşındaki oğlu Hüseyin ile birlikte kardeşi Şehit Komando Onbaşı Mustafa Aşkın'ın mezarını ziyaret eden Vural Aşkın, kardeşinin eksikliğini her zaman hissettiklerini kaydetti. Bayramların buruk geçtiğini belirten Aşkın, yaşadıkları üzüntüyü dile getirdi. Babasıyla birlikte dua eden Hüseyin Aşkın ise amcasını hiç görmediğini ancak özlediğini, şehitliğe gelerek de mezarını temizleyip suladığını ifade etti.

?BU ACIYI TATTIRANLAR KAHROLSUN?

Şehit Jandarma Er Mümin Mutlu'nun teyzesinin kızı Nilüfer Güzelsöz, gözyaşları içerisinde dua etti. Üzüntüsüne rağmen ?vatan sağ olsun' diyen Güzelsöz, şöyle konuştu: ?Allah onlara gani gani rahmet eylesin. Mümkün olduğunca her Cuma ve her arife geliriz. Yaşadığımız anlatılmaz. Acımız hiç değişmiyor ve aynı şekilde devam ediyor. Aynı öldüğünde yaşadığımız acıyı hep yaşıyoruz. Hiç değişmez bu. Bize bu acıyı tattıranlar kahrolsun inşallah.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber