Başhekim Yağmur, personelin ve hastaların bayramını kutladı

Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr.Yusuf Yağmur, hastane personeli ve bütün hasta servislerini ayrı ayrı ziyaret ederek, yatan hastaların bayramını kutladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Ağustos 2012 13:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yusuf Yağmur, hastane personeli ve bütün hasta servislerini ayrı ayrı ziyaret ederek, yatan hastaların bayramını kutladı.

Diyarbakır Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yusuf Yağmur, Ramazan Bayramı'nda da personelini ve hastaları yalnız bırakmadı. Bütün hastaları tedavi gördükleri birimlerde ziyaret ederek, hem geçmiş olsun dileklerini ileten, hem de Bayramlarını kutlayan Yusuf Yağmur'un bu ziyareti, hastalara da büyük moral oldu. Beraberinde Başhemşire Yardımcısı Emine Güzel, İdare Amiri ve bölüm sorumlularıyla katları gezen Yağmur, hastalara gül vererek kolonya ve çikolata ikram etti. Hastalara moral aşılayan Yusuf Yağmur, refakatçilerin de bayramını kutlayarak, bir süre sohbet etti. Ziyaret ettiği hastaları muayene ederek, son durumları hakkında bilgi alan Yusuf Yağmur'un bu jesti, hastaları duygulandırdı.

Hastalara moral veren Yusuf Yağmur, "Bizim burada var oluş sebebimiz, sizlere hizmet sunmaktır. Bir ihtiyacınız, probleminiz olursa bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da yanınızdayız. Hepimizin bildiği gibi Bayramlar, büyük önem taşıyan müstesna günlerdir. Yüce Rabbim'den, bu mübarek günlerde ülkemize ve tüm insanlık alemine, sağlık, mutluluk ve huzur nasip etmesini niyaz ediyor ve bir kez daha bütün hastalara şifa diliyorum" dedi. - DİYARBAKIR

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber