Metrobüse ?Dur' çağrısı

Burası bir durak ama sözde bir durak

Kaynak : Habertürk
Haber Giriş : 22 Ağustos 2012 08:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ESRA BOĞAZLIYAN

ACİL ŞİKÂYET HATTI - GAZETE HABERTURK - HT İSTANBUL

METROBÜSLE ilgili şikayet almadığımız tek bir gün geçmiyor. Bitmek tükenmek bilmeyen, sonu gelmeyen yoğunluk, artık yolcuları bezdirmiş durumda. Yıllardır çözüm adına türlü türlü yöntemler denendi ama olmuyor işte... İstanbullular bu hızlı ama çileli yolculuğa devam ediyor. Tek sorun araçlardaki kalabalık da değil üstelik. Duraklardan, üstgeçitlerden kaynaklanan sorunlar da cabası... İşte şimdi bugün, o durak problemlerinden birini ele alacağız. Vatan Metrobüs Durağı'ndaki krizi... Aslında burası durak mı değil mi, o da belli değil ya...

SABAH VE AKŞAM DOLU

Olay şu: Öncelikle bilmeyenler için küçük bir hatırlatma. Vatan Metrobüs Durağı, Edirnekapı'dan bir önceki durak. Aslında ?sözde durak' demek daha doğru olacak. Zira burada metrobüsün durduğu yok. Bir istasyon yapılmış yapılmasına ama ne hikmetse metrobüsler burayı pas geçiyor. Özellikle sabah ve akşam saatlerinde çok sayıda yolcu burada bekliyor, hatta bir yığılma oluyor. Metrobüs şoförleri ise durakta bekleyen onca insana rağmen durmuyor.

BİR DE KAZA YAŞANDI

El sallayanlar, ıslık çalanlar, yola fırlayanlar da şoförleri durdurmaya yetmiyor. Bu durağa gelip bir türlü metrobüse binmeyi başaramayan yolcuların anlattığına bakılırsa, geçtiğimiz günlerde bir de kaza yaşanmış burada... Metrobüsü durdurmaya çalışan bir vatandaşa hızla ilerleyen metrobüs çarpmış. Öyle tuhaf ki, durak ne iptal ediliyor ne de kullanılıyor. Madem hizmet dışı, neden kapatılmıyor? Yok hizmet verecekse metrobüsler niye pas geçiyor? Acaba birileri bu sorulara yanıt verebilir mi?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber