Konak Belediyesi, 113 mahalleyi kışa hazırlıyor

İZMİR - 24.08.2012 13:00 İzmir Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, yaklaşan sonbahar ve kış aylarında yağmurlu ve kötü hava koşullarında sıkıntı yaşanmaması için erkenden önlem aldıklarını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Ağustos 2012 13:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başkan Tartan, yüzlerce sokak, kaldırım ile merdivenin elden geçirildiğini ve yenilenmeye başlandığını söyledi.

Hakan Tartan, yaptığı açıklamada, mahalle muhtarlarının bu bilinç ile acil, kısa, orta ve uzun vadede çözülmesi gereken sorunları belediyeye aktardığını dile getirdi. Tartan, "Teknik arkadaşlarım ile sorunları yerinde görüyor ve değerlendiriyoruz, çözümünü muhtar ile birlikte konuşuyoruz. Acil önlem alınması gereken durumları belirleyip, çözüme kavuşturuyoruz.? dedi.

Mahalle muhtarlarının vatandaşlardan gelen önerileri doğrultusunda şehrin sırtlarında eğimin çok olduğu yerlere merdiven, sokaklara kilit taşı ve uygun zeminlere de asfalt döküldüğünü bildiren Tartan, asfalt yama ekibinin ise gün boyu aralıksız çalışma gerçekleştirdiğini kaydetti. Tartan, vatandaşların muhtarlara destek vermelerini, şikâyetlerini ve sorunlarını iletmelerini belediyeye ulaşmak için ise Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nün 444 35 66 numaralı telefonu aramalarının yeterli olacağını dile getirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber