30 Ağustos Zafen Bayramı konseri iptal edildi

Adana'nın Ceyhan ilçesinde, belediye tarafından "30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları? kapsamında düzenlenecek olan halk konserinin iptal edildiği bildirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Ağustos 2012 13:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri çerçevesinde belediye olarak düzenledikleri ve Hakkı Bulut ile Lara'nın sahne alacağı halk konserini iptal ettiklerini söyledi.

Başkan Sözlü, son günlerde meydana gelen terör saldırılarında masum vatandaşların ve güvenlik güçlerinin şehit edilmesinden dolayı milletçe büyük bir üzüntü içerisinde olduklarını belirtti. Sözlü, ?Ramazan bayramından bu yana her gün şehit haberleri alıyoruz. Şırnak ve Hakkari'de meydana gelen çatışmada şehit düşen askerlerimizin acısı yüreğimizi dağlarken, Gaziantep'te de kanlı bir terör saldırısı ile 9 masum vatandaşımız yaşamını yitirdi. Bütün bu acılar ve gözyaşları milletçe yüreğimizi dağlamaktadır. Her ne olursa olsun başta kanlı terör örgütü PKK ve onların yandaşları hiçbir şekilde bin yıllık kardeşliği bozamayacaktır. Türk Milleti olarak kenetlenmek, acıları paylaşmak, sevinci ve hüznü birlikte daha güçlü yaşamak zorundayız. Bu nedenle bu yıl 30 Ağustos'ta düzenleyecek olduğumuz halk konserini iptal etme kararı aldık. Yüce Türk milletinin bir evladı olarak tüm şehitlerimize ve Gaziantep'te ki terör saldırısında hayatını kaybeden masum vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber