Burhaniye Devlet Hastanesi'nde tomografi cihazı hizmete girdi

Burhaniye Devlet Hastanesi için alınan tomografi cihazı hizmete girdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Ağustos 2012 17:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cihazın tamamen dijital bir donanıma sahip olduğunu belirten Başhekim Operatör Doktor M. Atahan Gürkan Acar, tomografi cihazından elde edilen bilgilerin, dijital ortamda ilgili doktorun bilgisayarına gönderilerek zaman kaybının önleneceğini bildirdi.

AK Parti Burhaniye İlçe Başkanı Özer Koyuncu, yaptığı açıklamada, 6 aydır takip ettikleri ve çeşitli ziyaretlerle Balıkesir milletvekillerine ilettikleri hastanenin eksik cihazlarının gönderilmesi için yaptıkları çalışmaların sonuç verdiğini bildirdi. Koyuncu, tomografi cihazını kullanacak personelin gerekli eğitimi aldığını ve cihazın ilçe halkının hizmetine hazır olduğunu belirtti.

AK Parti Burhaniye İlçe Başkanı Koyuncu, artık ilçe halkının başka ilçelere gitmeden bu hizmeti alabileceğini ifade etti. Koyuncu, şöyle dedi: "Bu konuda gerekli çalışmaları yapan hastane yönetimi ve başhekimimize, Balıkesir Milletvekilimiz Ali Aydınlıoğlu'na yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca, laporaskopi cihazının da ilçemiz halkının hizmetine girmesi için de çalışmalarımız devam ediyor. Hastanemize yeni ortopedi doktorunun göreve başlamasıyla ve yeni atanacak hekimlerle eksikler giderilecek.?

Bayramın birinci günü hizmete sokulan tomografi cihazı hakkında Burhaniye Kaymakamı Ali Uslanmaz ve Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova da hastane yetkilileri tarafından bilgilendirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber