Çalılıklara bıraktıkları esrarı almaya gelince yakalandılar

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 3 kilo toz esrar ele geçiirildi. Olayla ilgili gzaltına alınan ile yakalanarak gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Ağustos 2012 20:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bir ihbarı değerlendiren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Tarsus-Adana-Gaziantep otoban yolu üzerinde uygulama başlattı. Uygulama noktasına yakın bir mesafede polis ekipleri bir aracın kendilerini fark ederek yavaşladığını ve daha sonra hareket ettiğini gördü.

Şüpheli aracın yavaşladığı bölgede yapılan aramada, yol kenarındaki çalılıkların arasında siyah bir naylon poşete sarılı 3 kilogram esrar maddesi ele geçirildi. Çalılıkların arasına bırakılan uyuşturucu esrar maddesini aynı şahısların almaya gelebileceği değerlendirilerek bölgede başlatılan operasyon sonucu, yaklaşık olarak 3 saat sonra siyah bir arabayla uyuşturucu esrar maddesini almaya gelen 2 şüpheli şahıs bıraktıkları poşeti alırken suçüstü yakalandı.

Gözaltına alınan şüpheli Kadir A. (57) ve Orhan G. (27) emniyetteki sorgularının ardından "uyuşturucu madde ticareti yapmak ve nakletmek" suçlarından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber