Suç işleyen taksiciye iş yok

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Yılmaz Yahya Uğur, ?Trafikte terör estirmek suçtur. Suç işleyen taksiciler cezalandırılacaktır. Kara listeye alınarak, meslekten men edileceklerdir? dedi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Ağustos 2012 09:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Beşiktaş'ta bir taksicinin yol verme tartışması nedeniyle çıkan kavgada 1 sürücüyü bıçaklayarak yaralamasına ilişkin olayı kınadığını belirten Uğur, ?Taksicilik, böyle sopayla, bıçakla, silahla yapılacak bir iş değildir.

Bu şekilde davrananları taksici olarak değerlendirmek istemiyorum ve taksici olarak da görmüyorum? diye konuştu.

Trafikte şiddet olaylarına karışan taksi şoförlerinin yaptıklarını ?taksici suçu? olarak değil, adi suç olarak değerlendirmek gerektiğini belirten Uğur, suça karışan taksi şoförlerini belirleyerek, meslekten alıkoymak için çalıma yürüttüklerini kaydetti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin taksicileri kayıt altına almak için başlattığı uygulamanın sonuna gelindiğini hatırlatan Uğur, şunları söyledi:

Trafikte terör suç

?Trafikte terör estirmek suçtur. Yapan kim olursa olsun, bu bir suçtur. Şehirdeki bütün taksiciler kayıt altına alınacak.

Kayıt işlemlerinin yüzde 95'i tamamlandı. Suç işleyen taksiciler cezalandırılacaktır. Kayıt işlemlerinin bitmesini bekliyoruz. Bittiğinde, suça meyilli taksiciler kara listeye alınarak, meslekten men edileceklerdir.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber