İzmirli esnaflar odaları başkanları kahvaltıda bir araya geldi

İzmir Oto Galericileri Odası'nın düzenlediği kahvaltıya 20'ye yakın esnaf odası başkanı katıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Ağustos 2012 11:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kahvaltıda İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni temsilen başkan vekili İbrahim Bayram da yer aldı. Kahvaltıda tüm esnaf sanatkarların yaşadığı ortak sıkıntılar masaya yatırıldı.

Zafer Dursun'un şahsında Oto Galericileri Odası yöneticilerini kutlayan İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanvekili İbrahim Bayram, İzmir Birliği'nin teşkilatın ve esnaf sanatkarların menfaatine olan her etkinliğe destek verdiğini hatırlattı.

Kahvaltılı toplantıda değişik fikirlerin ortaya atıldığına dikkat çeken Bayram, "Üyelerin içinde bulunduğu sorunlar belli. Toplantıda sıkıntıların giderilmesi yönünde herkes düşüncesini açıkladı. Akıl akıldan üstündür. Farklı fikirleri değerlendirerek, karşılıklı anlayış ve yardımlaşma ruhunu yaşatarak en doğruyu bulabileceğimize inanıyorum. Bu tür etkinlikler ortak hareket etme olgusunun pekişmesine vesile oluyor." dedi.

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin teşkilatı kucaklayan çalışmalar yaptığını kaydeden İzmir Oto Galericileri Odası Başkanı Zafer Dursun ise "İzmir Birliği her etkinliğimizde en büyük destekçimiz oldu. Bugün de bir araya geldik. Üretimi, kayıtdışı çalışanları, tüm esnaf sanatkarların sıkıntı yaşadığı ortak sorunları tartıştık. Sorunlara kalıcı ve hızlı çözüm bulmak için birlikte hareket etmek, dayanışma ruhunu yaşatmak gerekiyor." değerlendirmesinde bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber