Çocuğu ambulansa bindirmek için dakikalarca dil döktüler

Tekirdağ'da sağlık ekipleri kaza sonucu yaralanan ve ambulansa binmekte inat eden çocuğu ikna etmek için dakikalarca dil döktü.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Ağustos 2012 10:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, Ali Kemal Nuhoğlu'nun kullandığı 41 FC 683 plakalı otomobil, kırmızı ışıkta dikkatsiz bir şekilde bisikletiyle karşıya geçen 6 yaşındaki Kaan Sezer'e çarptı. Sezer çarpmanın etkisiyle hafif şekilde yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri çocuğu hastaneye götürmek istedi. Sezer, 'Annem olmadan gitmem' deyince sağlık ekipleri çocuğu ikna etmek için dakikalarca dil döktü. Sağlık ekiplerine direnen küçük Kaan, "Ben anneme gitmek istiyorum. Ambulansa binmek. Annemsiz gitmem" diyerek ağladı. Sağlık ekiplerinin ikna çabaları yeterli olmayınca, polisler çareyi anne Özlem Sezer'i evden getirmekte buldu.

Engelli olan ve tekerlikli sandalyeyle olay yerine gelen anne Sezer de oğlunu ikna çabasında başarılı olamadı. Polis ve sağlık ekipleri bu sefer çareyi anneyi de ambulansa bindirmekte buldu. Sezer annesiyle hastaneye gitmeye razı olunca engelli anne tekerlikli sandalyesiyle çevredekilerin yardımıyla ambulansa bindirildi. Anne ve oğlu birlikte hastaneye götürüldü. Sezer'in kolundan ve kafasından hafif şekilde yaralandığı, tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi. - TEKİRDAĞ

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber