Aldırmaz'dan, üniversite rektörüne ?kentle bütünleşme' mesajı

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, yeni göreve başlayan Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar'ı ziyaret ederek, ?hayırlı olsun? dileğinde bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Ağustos 2012 13:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Rektörlükte, Kibar ile bir süre görüşen Aldırmaz, ÇÜ'nün çok önemli bir eğitim kurumu olduğunu vurguladı. Prof. Kibar'a başarılar dileyen Aldırmaz, Ç.Ü ile ortaklaşa bir çok işi yapılabileceğine işaret etti. Üniversitenin kentle bütünleşmesiyle önemli hizmetler vereceğine inandığını belirten Aldırmaz, ?Özellikle Ziraat Fakültesi ile peyzaj konusunda birlikte çalışmalar yapabiliriz. Ayrıca, belediye olarak üniversitenin yapacağı her hizmette yanınızdayız.? dedi.

"ŞEHİRLE KUCAKLAŞMAYA HAZIRIZ"

Ç.Ü Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar da ?Üniversite olarak şehre katkı koymak, her şeyden önemlisi bunları şehirle barışarak yapmak istiyoruz.? ifadesini kullandı.

Belediye ve üniversitenin, ortak projeler gerçekleştirebileceğini anlatan Kibar, ?Üniversiteler, bilgi birikimi en üst düzeyde kurumlardır. Bu bilgi birikiminden şehrin yararlanması gerekir. Çukurova Üniversitesi şehirle kucaklaşmaya hazır. Bize düşen görevi yerine getirmek istiyoruz.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber