Teröre lanet için Kadıköy'de oturma eylemi yaptılar

Aşkale Dernekleri Federasyon (ADF) son günlerde yaşanan terör olaylarını protesto için Kadıköy İskele Meydanı'nda oturma eylemi düzenledi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Ağustos 2012 15:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ADF üyesi yaklaşık 100 kişi son dönemde yaşanan terör olaylarını protesto için bir araya geldi. Ellerinde bayraklarla Kadıköy İskele Meydanı'ndaki Atatürk heykeli önüne gelen ADF üyeleri önce Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler için saygı duruşunda bulundu, ardından da İstiklal Marşı okundu. Daha sonra grup adına ADF Genel Başkanı Hüsniye Kaya, Terörü lanetlayen basın açıklasını okudu. Kaya ?Birliği hain kurşunlarının değdiği yerden çıkan kan, verilen can kadar bütünüz. Bu bütünlüğümüze göz dikenlere, kirli oyunları sahneye koyanlara, halkı aptal yerine koyanlara birkaç sözümüz olacak. Askerlerimize, polisimize, sivil halkımıza, doğmamışa, minicik bedenlere ölüm kusan hainlere karşı susacağımızı, susanada boyun eğeceğimizi sanıyorsanız aldanıyorsunuz.? dedi.

Kaya, dini değerleri siyasete alet edilerek yükseltilmeye çalışılırken milli değerlerin çeşitli bahanelerle gündemden kaldırılma çabalarına tepkisiz kalmayacaklarını ifade etti. Kaya, arkadan çevrilen kirli oyunların, yurtdışı bağlantılı kirli oyunların, yurtdışı bağlantılı seneryoların devreye sokulmasında sessiz kalmayacaklarını da dile getirdi.

Kaya'nın konuşmasının ardından mitinge katılanlar, yaşanan terör olaylarını yaklaşık yarım saatlik orturuma eylemiyle protesto ettiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber